Herní stůl 12v1

    Herný stôl 12v1
    search
    • Herný stôl 12v1
    • Herný stôl 12v1

    Úžasný hrací stůl, na kterém si zahrají malí i velcí různé hry. Máte na výběr ze dvanácti her jako například: kulečník, air hockey, fotbal, stolní tenis, bowling, šachy, dáma, backgammon, shuffleboard, ringy, black jack, ….

    T3512
    Ramiz
    Tento produkt bude odeslán do: 4 dny
    6 272 Kč S DPH 5 183,47 Kč (bez DPH)
    Počet
    Do 4 dnů



    Kontaktujte nás

     

    Doprava – při nákupu nad 3999 Kč hradíme dopravu za Vás

     

    Poradenství - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

     

    Platba kartou - bezpečná online platba kartou

    Víceprvkový hrací stůl 12v1 je nezapomenutelným zážitkem pro malé i velké hráče. Stůl je mimořádně mobilní a skládací, neboť desky se vyměňují velmi snadno a jednoduše. U stolu můžete strávit spoustu hodin zábavou. Máte na výběr ze dvanácti her jako například: kulečník, air hockey, fotbal, stolní tenis, bowling, šachy, dáma, backgammon, shuffleboard, ringy, black jack, podkova. Tak co, jste připraveni na bláznivou zábavu?

    Jak hrát jednotlivé hry?
    BILIARD

    Jedna z nejklasičtějších her. Hra spočívá v odbíjení míčků z vhodného materiálu a přesně stanovených parametrů, holí. Cílem hry je trefit míčky do děr. Většinou se hraje tak, že se dva hráči střídají. Kulečníkový stůl je pokryt speciální látkou.

    Kulečníková část stolu má:

    - stůl o rozměrech 55x103 cm + šest otvorů na míčky, zabezpečené síťkou
    - dvě dřevěné hole, každá je dlouhá 92 cm
    - 17 míčků
    - trojúhelník pro seskupení míčků
    - dvě křídové kostky
    - metla na čištění tkaniny stolu

    Rozměr hracího stolu: 105 x 57 x 71 cm

    FOTBAL

    Všem dobře známá hra. Jeho pravidla jsou velmi jednoduchá. Cílem hry je vstřelit co nejvíce gólů. Hráč ovládá míč pomocí holí, ke kterým jsou připevněny figurky hráčů. Hráče můžete nasměrovat tak, že je otočíte správným směrem. Jejich rotace způsobuje pohyb míče.

    Fotbalová část stolu obsahuje:
    - fotbalový stůl
    - čtyři hole s hráči
    - dva míčky

    Rozměr fotbalového stolu: 109 x 61 x 81 cm

    DÁMA

    Klasická dáma je desková hra související s šachy. Hraje se na tmavých polích hrací desky o velikosti 8x8 políček s použitím 24 figurek. Každý hráč začíná hru s 12 pěšáky své barvy. Hru začíná hráč s černými pěšáky. Cílem hry je zajmout všechny soupeřovy figurky nebo zabránit soupeři v pohybu (nezůstanou mu žádná volná místa k pohybu). V situaci, kdy se žádnému z hráčů nepodaří dosáhnout konečného výsledku, každý hráč provede patnáct tahů s dámami, aniž by snížil počet figurek zbývajících na hrací ploše, pak hra končí remízou.

    Dáma zahrnuje:
    - hrací deska o rozměrech cca 32 x 32 cm
    - 24 pěšáků - 12 bílých a 12 černých

    BOWLING

    Bowling je velmi vzrušující a sportovní hra, jejímž cílem je shodit, co největší počet kolíků hození speciální koule. Hra se skládá ze čtyř sérií po 30 hodech. Součet shozených kuželek je konečné skóre hry.

    Bowling obsahuje:
    - 10 kuželek
    - kouli

    STOLNÍ TENIS

    Hra lidově známá jako ping pong. Hra spočívá v odbíjení míče raketou tak, aby přeletěla přes síť na druhou polovinu stolu. Míč se musí odrazit od stolu pouze jednou, protože není dovoleno odrazit míč ze vzduchu. Hráč sbírá body za všechny údery, které soupeř nezachytí. Hru mohou hrát dvě osoby (jednotlivec) nebo čtyři osoby (dvojice).

    Stolní tenis obsahuje:
    - dvě rakety
    - dva míčky
    - herní síť dlouhá cca 46 cm
    - dva sloupky sloužící k připevnění sítě

    ŠACH

    Tato hra má dobrou strategii. Je to hra, která existuje již po generace a může ji hrát celá rodina. Šachy hrají dva hráči, kteří se pohybují po šachovnici s 26 poli. Hru začíná vždy hráč s bílými pěšáky. Hráči střídavě přesouvají své pěšce na šachovém poli v souladu s pravidly pohybu pro danou figurku. Když se pěšec objeví na poli obsazeném soupeřem, je pěšec je zajat.

    Šachy obsahuje:
    - hrací deska o rozměrech 32x32 cm
    - 16 pěšců v bílé a hnědé barvě

    TRYKTRAK

    Jedná se o stolní hru, v Řecku velmi známou, určenou pro dvě osoby. Tryktrak (backgammon) - desková hra pro dvě osoby. Jeho pravidla jsou velmi jednoduchá. Hra spočívá v přesouvání figurek podle počtu pecek hozených kostkami. Pěšci se pohybují na šachovnici, která obsahuje 24 políček. Vítězný hráč jako první odstraní všechny své figurky z hrací plochy.

    PRSTENY

    Prsteny jsou desková hra, kterou mohou hrát dva nebo čtyři hráči. Každý ze soupeřů má k dispozici jinou barvu prstenů. Hráči během tahu házejí pouze jeden kroužek. Hra se hraje do získání 21 bodů. Ve hře můžete získat tři body po trefení kroužku na kolík umístěný na desce. V případě zdvojení kroužků na jednom kolíku týmž hráčem získá šest bodů. Pokud se ani jednomu z hráčů nepodaří trefit kroužkem do kolíku, jeden bod získá hráč, který je nejblíže kolíku. V situaci, kdy dva různí hráči házejí kroužky na stejný kolík, se neudělují žádné body.

    BLACK JACK

    Populární hra používaná v kasinech. Hráč umístí sázku na speciální stůl pomocí žetonů. Potom jeden hráč a dealer obdrží dvě karty. Obě hráčovy karty jsou lícem vzhůru, přičemž hráči se ukáže pouze jedna z karet krupiéra. Cílem hráče blackjacku je nasbírat na svých kartách celkový počet bodů, který se rovná 21 nebo se k němu co nejvíce přibližuje. Celkový počet bodů však nesmí být vyšší než 21.

    Blackjack obsahuje:
    - hrací deska o rozměrech cca 24 x 48 cn
    - balíček karet

    AIR HOCKEY

    Vzdušný hokej je typ speciální arkádové hry pro dva hráče. Ke hře se používá speciální stůl, po jehož ploše se puk klouže. Cílem hry je umístit puk do soupeřovy branky. Pamatujte, že puk se pohybuje vysokou rychlostí. Zábava prinesie mnoho emocí.

    Vzdušná hokej obsahuje:
    - hrací plocha o rozměrech cca 48 x 96 cm
    - dva praktické nárazníky
    - dva puky

    PODKOVA

    Hod podkovou je fantastická hra na dovednost, ve které musíte hodit podkovy do oblasti s nejvyšším počtem bodů. Hra trénuje obratnost a přesnost.

    SHUFFLEBOARD

    Curling je zábavná hra. Hráči používají k tlačení těžkých disků lopatkovou koště. Cílem hra je umístit puk na místo zvolené hráčem. Na hrací ploše jsou místa s různým skóre. Ve hře je také dovoleno posouvat soupeřovým pukem v bodových oblastech.

    Hmotnost stolu s vyměnitelnými deskami cca 25 kg.
    Hmotnost stolu s balením cca 28 kg.

    Celkové rozměry balení cca 110,5 x 62,5 x 16,5 cm.
    Certifikát CE

    T3512

    Specifické reference

    ean13
    8607691235128

    Parametry

    Věk
    3+
    Stav tovaru
    Nový
    Materiál
    dřevo
    Pohlaví
    unisex
    Komentáře (0)
    Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.